U bent hier

Home » Therapievormen

Reconnective healing is een behandelvorm waarbij de patiënt niet wordt aangeraakt. Deze behandelmethode is ontdekt door dr. Eric Pearl die eerst werkzaam was als chiropractor.

Op zekere dag werd Pearl voorgesteld aan een zigeunerin die werkzaam was als kaartenlegster. Hij liet zich overhalen een kaartlezing te laten doen en aan het eind van de sessie stelde ze hem voor een reconnection op hem uit te voeren. Ze vertelde hem dat ze met deze behandeling de energie banen van zijn lichaam (de meridianen die ook bij acupunctuur worden gebruikt) in contact kon brengen met de leilijnen van de aarde en axiatonale lijnen die door de kosmos lopen. Voor verdere informatie verwees ze hem naar het boek 'The Keys of Enoch' van J.J. Hurtak.
De behandeling zou bestaan uit twee sessies en $ 333 moeten kosten. Aangezien Eric Pearl niet van plan was zich te laten oplichten door de zigeunerin, bedankte hij in eerste instantie voor de eer. Haar woorden lieten hem echter niet meer los en tussen zijn patiënten door probeerde hij in het door haar genoemde boek te lezen.
Na lang aarzelen heeft Eric besloten er $ 333 aan te wagen en de behandelingen te ondergaan. Vanaf dat moment bleek hij over een verbazingwekkend genezend vermogen te beschikken. Patiënten die hij al vaker had behandeld meldden hem dat ze zijn handen konden voelen, terwijl hij ze niet aanraakte. Zij zagen kleuren, voelden allerlei wonderlijke reacties en vroegen hem soms of er nog meer mensen in de kamer aanwezig waren.
Pearl zelf merkte ook sterke energetische reacties in zijn lichaam, vooral bij zijn handen die, toen hij begon met deze frequenties te werken, af en toe blaren vertoonden en soms zelfs bloedden. Tot zijn eigen verbijstering vonden er, terwijl hij experimenteerde met deze energie, verschillende spontane genezingen plaats bij zijn patiënten. Ook van klachten waarvoor ze niet zijn hulp hadden ingeroepen.
Nog verbazingwekkender is het feit dat de mogelijkheid om met deze genezende frequenties te kunnen werken overdraagbaar blijkt te zijn op andere mensen, zoals ik zelf heb mogen ervaren. Op dit moment geeft Eric Pearl seminars over de hele wereld om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met deze frequenties.
Aangezien Pearl een nuchter mens is besloot hij zichzelf te laten onderwerpen aan diverse wetenschappelijke experimenten aan de universiteit van Arizona, waarbij is aangetoond dat de frequenties van reconnective healing daadwerkelijk bestaan.
Voor verder informatie verwijs ik u graag naar zijn boek: De Reconnectie, uitgeverij Petiet, of naar de website www.thereconnection.com of www.thereconnection.nl.

In mijn praktijk heb ik zelf mogen ervaren hoe sterk reconnective healing kan werken. De meeste mensen reageren met zichtbare lichamelijke reacties zoals rappid eye movements, ademhalingsreacties, trekkingen, schokken, snurken en puffen. Hier enkele reacties van cliënten:

"Het voelde of ik boven de tafel zweefde, ik voelde tintelingen, of er aan me getrokken werd, of ik in een andere dimensie terecht kwam, alles golfde, ik werd aangeraakt, ik raakte in een hele diepe ontspanning, een oase van rust, het leek of ik heel groot werd, ik zag kleuren, wit licht, ik werd heel warm/ koud, mijn hele lichaam pulseerde…"

Het verschil tussen Reconnective Healing en de Reconnection:

Bij Reconnective Healing werk ik willekeurig met deze energieën of frequenties door eenvoudig mijn handen boven de cliënt te bewegen.
Een Reconnection is de behandeling die Eric Pearl heeft ondergaan bij de zigeunerin. Deze behandeling bestaat uit twee sessies met minimaal een of maximaal drie dagen er tussen. Het tarief voor een Reconnection is euro 333. Deze behandeling wordt eenmalig uitgevoerd.

Meer informatie over opmerkelijke resultaten: Klik hier